Loopbaanbegeleiding en Coaching

Wat is coaching?

Via coaching vergroot je je bewustzijn en leer je jezelf steeds beter kennen. Dit geeft je een realistischer perspectief op je sterke punten, je ambities, je gedachten, je patronen en je valkuilen, waardoor je bewuste keuzes kunt maken die je echt gelukkig maken

Coaching is gericht op het ontwikkelen van mogelijkheden. Door het overwinnen van obstakels en het versterken van je mentale kracht, ben je beter in staat om je uitdagingen aan te gaan en je doelen te bereiken.

Coaching transformeert je niet tot een compleet ander persoon, maar het verandert wel de manier waarop je naar jezelf kijkt: als mens, als ouder, als partner, als werknemer, als manager, enzovoort. Deze mentale verschuiving zet je in beweging en helpt je om te evolueren naar een verbeterde versie van jezelf.

Waarvoor kan je bij Els terecht?

Coaching

De zoektocht naar authenticiteit en zelfvertrouwen is niet altijd gemakkelijk en lukt vaak beter als je samen met iemand dit pad kan bewandelen om zo je eigen grenzen te bewaken. Aan de hand van – soms confronterende  -gesprekken, wetenschappelijk onderbouwde methodes die Els met je voert, kom je jezelf tegen waardoor je je innerlijke ik beter leert kennen en daardoor bewuster en krachtiger in het leven zal staan.

Els haar passie om mensen in beweging te brengen en haar geloof in ieders talenten geven haar de juiste tools om jou te begeleiden op jouw persoonlijke ontdekkingstocht.

Loopbaanbegeleiding

Els ontdekt samen met jou wat je energie geeft binnen je loopbaan en wat je helpt groeien waardoor je positieve effecten zal ervaren. Zo bouw je samen aan je intern kompas dat bestaat uit al je sterke punten, je waarden en je dromen. Met deze leidraad kijk je dan samen welke stappen je kan zetten en welke keuzes je kan maken om professioneel weer volledig in je kracht te staan.

Bij Els kan je ook gebruik maken van de VDAB-loopbaancheques. De VDAB-loopbaancheques zijn een subsidie van de Vlaamse overheid voor loopbaanbegeleiding. Met de cheques kan je voordeliger loopbaancoaching volgen en betaal je €90 euro voor 7 uur loopbaanbegeleiding i.p.v. het standaardtarief van €169,7.

De VDAB-loopbaancheques bestaan uit 2 cheques die je apart moet aanvragen en gebruiken. De eerste cheque geeft recht op 4u loopbaanbegeleiding. De tweede cheque geeft recht op 3u loopbaanbegeleiding en kan je pas aanvragen nadat je de eerste cheque hebt gebruikt. Bij de aanvraag van de loopbaancheques betaal je per cheque €45 euro, vandaar de €90 totaalprijs.

Alle informatie over de VDAB-loopbaancheques en het aanvragen ervan kan je vinden via:

https://www.vdab.be/orienteren/loopbaanbegeleiding/alles-over-loopbaancheques

Specialiteiten van Els

  • Loopbaanbegeleiding via erkend loopbaancentrum Sterk Op Je Werk – loopbaancheques VDAB
  • Aan de hand van vragen en methodes samen op zoek gaan naar jouw intern compas, wat een leidraad zal vormen bij het nemen van iedere beslissing, zowel privé als professioneel.
  • Samen een traject doorlopen met iedereen die op zoek is naar verandering, naar een betere versie van zichzelf