Tarieven

Wij zijn toegetreden tot de conventie

Kinesitherapie

Zowel Laurens De Saedeleir als Marijn Verstraeten zijn beiden toegetreden tot de conventie. Dit betekent dat u recht heeft op terugbetaling bepaald volgens de RIZIV-normen. Hierdoor wordt ons remgeld niet verhoogd ten opzichte van collega kinesitherapeuten die gedeconventioneerd werken.

Deze tarieven kan u terugvinden via deze pagina op de website van het RIZIV.

Betaling

Om problemen met betalingen te voorkomen werken wij via directe betaling.

Er wordt geen volgende behandeling gestart indien er niet betaald is. Getuigschriften worden op het einde van de behandelreeks meegegeven. Bij behandelingen met 20 of meer voorgeschreven sessies kan er een tussentijds getuigschrift meegegeven worden.

Bij kinesitherapie en de derdebetalersregeling dient aan ons enkel het remgeld betaald te worden. Het andere deel wordt door ons aan uw mutualiteit bezorgd.

Er wordt betaald na elke behandeling. Of als u een verhoogde terugbetaling hebt via de mutualiteit met de code (xx1/xx1) zal u enkel het remgeld aangerekend worden.

Osteopathie

U kan zowel bij Laurens De Saedeleir als Marijn Verstraeten rechtstreeks terecht voor een behandeling osteopathie. De duur van een behandeling bedraagt ongeveer 60 minuten. Aangezien wij beiden nog in opleiding zijn bedraagt het tarief voor osteopathie 40 euro per behandeling.

 

Betalingsmogelijkheden

Elke behandeling wordt ter plaatse betaald:

  • Contant
  • Via kaartlezer met bankkaart
  • Payconic of bancontact app

Podologie

U kan hiervoor terecht bij Anneleen Van Hecke. Zij kan op basis van wat voor u van toepassing is laten weten welke kosten er hieraan verbonden zijn en hoe deze eventueel door de mutualiteit kan vergoed worden.

Tussenkomst mutualiteit

Alleen Partena (€50) en liberale mutualiteit (€30) voorzien een terugbetaling voor podologische zolen mits een voorschrift van de huisarts.
Alle mutualiteiten voorzien een terugbetaling voor orthopedische zolen mits een voorschrift van een geneesheer specialist.
Orthopedische schoenen moeten voorzien zijn van een voorschrift door een geneesheer specialist met vermelding van diagnose.

FIT+ Ultra

Hiervoor kan u terecht bij Nadja Klingen. Info over de tarieven kan je hieronder vinden of door contact op te nemen met Nadja.

Wat houdt een traject precies in?  

– Een traject van 8 sessies  
– Elke sessie duurt 50 minuten.  
– Persoonlijke begeleiding tijdens de volledig sessie. Ik laat jou dus niet aan je lot over tijdens je sessie.  
– Een oefenschema voor thuis zodat je nog meer uit jouw traject kan halen.  
– Filmpjes van de oefeningen voor thuis zodat je de oefeningen zeker correct uit voert en kan blijven mikken op vooruitgang. 
– Een online dropbox waarin jouw oefeningen en filmpjes staan zodat je er ten alle tijden naar kan kijken.  

 
Elk traject wordt voorafgegaan door een intakegesprek. Hiervoor trek je best een uurtje uit.  

Wat houdt een intake precies in?  
– Kennismakingsgesprek 
– Enkele specifieke vragen en tests 
– Enkele oefeningen als opstart.  
– Bij opstart van een traject wordt meteen een planning vast gelegd.  

Wat is de prijs?  

De intake : € 40,00  

Een traject : € 400,00 (- €20 wanneer je bij de intake meteen inschrijft) 

Het traject van 8 sessies kan worden gespreid over 10 weken. Daarnaast kan je nog 1 sessie kosteloos verplaatsen.  

 

Betalingsmogelijkheden :  
Contant – overschrijving vòòr aanvang van een traject – via de bankapp.

 

Psychologie

De prijs voor een individuele sessie bedraagt 60 euro voor een uur. De prijs voor een koppelsessie bedraagt 75 euro voor een uur en vijftien minuten. Dit kan contant of met de Bancontact app betaald worden. Niet nagekomen afspraken worden voor de helft aangerekend. Gelieve daarom bij verhindering minstens 24 uur op voorhand te verwittigen. Zo kan iemand anders in jouw plaats geholpen worden.