Aaike Roosen

 

Mijn naam is Aaike en ben sinds januari 2022 actief als psychologe in de praktijk. Hieronder kan u terugvinden waar ik voor sta.
Mocht je nood hebben aan een gesprek kan u mij altijd contacteren via telefoon: 0495705396, via email: psycholoog.aaike@paramedischepraktijkwichelen.be of kan je via de webiste een afspraak boeken.

 

Ieder van ons kan al eens te maken krijgen met hindernissen of problemen waar men alleen moeilijk uit kan komen. Toegeven dat het allemaal al eens te veel kan worden, is voor velen al een grote stap. Concreet hulp zoeken is voor velen een nog grotere drempel. Bij mij kunt u terecht in een laagdrempelige omgeving, waarin ik een veilig gevoel creëer om rustig uw verhaal te doen.

Iedereen is uniek en geen enkele hindernis of probleem is hetzelfde. Om de behandeling zo goed mogelijk te laten aansluiten aan jouw noden, zijn de eerste gesprekken dan ook cruciaal. Binnen deze gesprekken maak ik dan ook ruim de tijd om jou te leren kennen, waar u aan wil werken en wat uw verwachtingen zijn. Op basis daarvan maken we een behandelplan op.

De problemen waarbij u bij mij voor terecht kunt kunnen van alle aard zijn: angst, depressie, stress, zelfvertrouwen, verslaving,… Om er maar enkele te noemen.  Verder ben ik ook thuis in relaxatietraining en mindfulness. Ook voor begeleiding rond studiekeuze, beroepskeuze of vragen over waar u met uw loopbaan naartoe wil kunt u bij mij terecht.